Η Intercatering στην Ημερίδα «Women Who Dare», στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Το Harper’s Bazaar Greece και το WomanToc του Ομίλου Αττικών Εκδόσεων σε συνεργασία με το Κέντρο Μελετών Πολιτικής για το Φύλο και την Ισότητα (ΚΕΜΕΦΙ), διοργάνωσαν την ημερίδα «Women Who Dare: Οι γυναίκες που αλλάζουν τον κόσμο», στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν σημαντικοί εκπρόσωποι από το χώρο της πολιτικής, της ακαδημαϊκής κοινότητας και των τεχνών. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πάνελ συζήτησης, στα οποία συμμετείχαν διακεκριμένες πολιτικοί, επιχειρηματίες, επιστήμονες και καλλιτέχνες.

Οι ομιλήτριες, με τις διεισδυτικές απόψεις, τις καινοτόμες δράσεις και τις πρωτοποριακές αντιλήψεις τους, έθεσαν τα θεμέλια τα οποία χρειάζονται για την οικοδόμηση μιας υγιούς κοινωνίας με ίσες ευκαιρίες για όλους. Η εκδήλωση στόχευε στην ανάδειξη της σημασίας της ισότητας των φύλων και στην ενθάρρυνση των Ελληνίδων να διεκδικήσουν την ισότιμη θέση που δικαιούνται σε κάθε πτυχή της ζωής τους.

Κατά την υποδοχή, η ομάδα της Intercatering προσέφερε στους καλεσμένους και τους συμμετέχοντες της ημερίδας υπηρεσίες catering που περιλάμβανε coffee break. Στο τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκαν απολαυστικά cocktail finger food περαστών κρύων και ζεστών εδεσμάτων.