ΠΥΡΓΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΥ

ΠΥΡΓΟΣ ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΥ

Ο Πύργος Μελισσουργού, ένας ξεχωριστός χώρος 60 στρεμμάτων με μαγική ατμόσφαιρα και χαρακτηριστικό του γνώρισμα τον μεσαιωνικό πύργο που δεσπόζει μέσα στον κήπο, δημιουργεί ένα απαράμιλλο παραμυθένιο σκηνικό για τη γαμήλια δεξίωση σας ή ακόμα και για ένα εντυπωσιακό corporate event.

Ο ιστορικός αυτός χώρος βρίσκεται από τον 17ο αιώνα στο νοτιοανατολικό τμήμα της Αττικής, μόλις 15 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών, στο δρόμο προς τον αρχαιολογικό χώρο του Ακρωτηρίου του Σουνίου, προσφέροντας απόλυτη ιδιωτικότητα, πανοραμική θέα στη θάλασσα και αξέχαστα ηλιοβασιλέματα.

Ο πανέμορφος πύργος, οι περιποιημένοι κήποι, το πέτρινο κτίσμα με τη μεγάλη πέργκολα μπροστά στην πισίνα που σαν φυσική λίμνη ενσωματώνεται πλήρως στο περιβάλλον και το γραφικό εκκλησάκι όπου μπορείτε να πραγματοποιήσετε το μυστήριο του γάμου ή της βάπτισης, συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό που εξυπηρετεί κάθε σας επιθυμία. Επιπλέον, το κτήμα διαθέτει σκεπαστό χώρο 525 τ.μ. με τέντα που μπορεί να φιλοξενήσει εκδήλωση 350-500 ατόμων.

TOP