ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤOY

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Σε ένα κτίριο μοναδικής σχεδίασης και αισθητικής, στην καρδιά της Αθήνας, στην «κορυφή» του πολυχώρου “Athenian Capitol”, λειτουργεί το Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου σε 5.000 τ.μ. Τρεις ολόκληροι όροφοι, αφιερωμένοι στην τεχνολογία και την εξέλιξη των 4 τροχών, μια «ιστορία» που ξεκινά από τα τέλη του 1800 και συνεχίζεται μέχρι τα τέλη του προηγούμενου αιώνα.

Το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου αποτελεί τον ιδανικό χώρο για τη φιλοξενία κάθε ξεχωριστής εταιρικής ή κοινωνικής εκδήλωσης. Στους χώρους του μουσείου υπάρχει αμφιθέατρο 200 θέσεων με υπερσύγχρονο οπτικοακουστικό εξοπλισμό, το οποίο λειτουργεί ως χώρος συνεδρίων, παρουσιάσεων και εκπαίδευσης κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ το βράδυ μετατρέπεται στην πιο σύγχρονη κινηματογραφική αίθουσα 3D της Αθήνας.

Κάθε ένας από τους τρεις ορόφους του Μουσείου, μπορεί να μετατραπεί σε αίθουσα υποδοχής επισκεπτών και μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις ανάγκες και απαιτήσεις κάθε περίστασης. Στο υψηλότερο σημείο του κτιρίου, στον ημιόροφο του 5ου ορόφου (Capitol Belvedere), οι παρευρισκόμενοι μπορούν να απολαύσουν μαγευτική θέα της Ακρόπολης και του Λυκαβηττού καθώς και μια πανοραμική άποψη των εντυπωσιακών εκθεμάτων του Μουσείου.

TOP