CATERING ΓΑΜΟΥ

CATERING ΓΑΜΟΥ

Η μέρα του γάμου σας είναι μοναδική όπως είστε και εσείς!

Έχετε ονειρευτεί αυτή τη μέρα, οραματιζόμενοι τα πάντα. Όμως ο σχεδιασμός της γαμήλιας δεξίωσης είναι απαιτητικός και χρειάζεστε έμπειρους συμμάχους σε αυτήν τη συναρπαστική διαδικασία. Όταν φτάσει η ημέρα του γάμου σας, θέλουμε να καθίσετε και χωρίς άγχος να απολαύσετε τη βραδιά, γνωρίζοντας ότι κάθε λεπτομέρεια έχει προβλεφθεί. Είτε θέλετε να οργανώσετε μια κομψή δεξίωση γάμου είτε ένα συναρπαστικό γαμήλιο πάρτι, σας προσφέρουμε διαφορετικά στιλ μενού και σερβιρίσματος για να διαλέξετε ακριβώς αυτό που σας εκφράζει.

Αφιερώνουμε το χρόνο που χρειάζεται για να κατανοήσουμε τις επιθυμίες, τις διατροφικές ιδιαιτερότητες και γευστικές προτιμήσεις σας, ώστε να αποτυπώσουμε στο μενού ακριβώς αυτό που θέλετε να προσφέρετε στους καλεσμένους σας. Διαμορφώστε το μενού σας με βάση το concept και το χώρο της δεξίωσης, την εποχή και φυσικά τον αριθμό των προσκεκλημένων. Η γαστριμαργική ικανοποίηση των καλεσμένων σας με άριστες γεύσεις και εξυπηρέτηση υψηλής ποιότητας είναι χωρίς ενδοιασμό στις άμεσες προτεραιότητες της βραδιάς.

Με έμφαση στην ποιότητα, τον επαγγελματισμό, την τεχνογνωσία και με αγάπη για τη δημιουργία εξαιρετικών εδεσμάτων, οι έμπειροι chef μας δημιουργούν εκλεπτυσμένες γεύσεις από τη Μεσογειακή και Διεθνή Κουζίνα. Σας προτείνουμε διαφορετικά food concepts, ώστε να συνθέσετε ένα άριστο μενού που θα ικανοποιήσει απόλυτα εσάς και τους καλεσμένους σας ενώ έχοντας αποκλειστική συνεργασία με κορυφαίους χώρους στην Αττική, σας παρέχουμε ολοκληρωμένες προτάσεις μετατρέποντας τη δεξίωση του γάμου σας σε ένα αξέχαστο γαστρονομικό ταξίδι. Φυσικά μπορούμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε οποιονδήποτε χώρο της επιλογής σας.

Στην InterCatering γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός μιας εκδήλωσης είναι μια απαιτητική εργασία και ως εκ τούτου προσφέρουμε περισσότερα από ένα απλό catering.  Η ομάδα μας είναι πάντα έτοιμη να σας προτείνει λύσεις, να σας καθοδηγήσει και να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε αλλά και να απολαύστε τη μεγάλη μέρα σας από την αρχή μέχρι το τέλος.

TOP