Οικολογικό αποτύπωμα

Μειώνουμε το οικολογικό μας αποτύπωμα με «πράσινες» πρακτικές!

Η μείωση του οικολογικού αποτυπώματος έχει μεγάλη σημασία για όλους μας.

Στην Intercatering, δεν είμαστε μόνο παθιασμένοι με τη δημιουργία γαστρονομικών απολαύσεων αλλά και αφοσιωμένοι στο να έχει η κάθε μας δραστηριότητα θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον και την κοινωνία.

Στο πλαίσιο, λοιπόν, των πρωτοβουλιών μας, δίνουμε προτεραιότητα στην προσεκτική αγορά και πλήρη αξιοποίηση των πρώτων υλών ενώ προτείνουμε στους πελάτες μας τα ενδεδειγμένα μενού, ώστε να αποφεύγεται η σπατάλη φαγητού.

Ενισχύουμε την εγχώρια αγορά με χρήση προϊόντων από όλη την Ελλάδα.

Έχοντας σταθερή συνεργασία με τοπικούς παραγωγούς και προμηθευτές διασφαλίζοντας παράλληλα, με αυτόν τον τρόπο, τα πιο φρέσκα και υψηλής ποιότητας συστατικά για τους πελάτες μας.

Πυλώνας στη λειτουργία μας είναι η μείωση της σπατάλης τροφίμων.

Η Intercatering είναι από τα ιδρυτικά μέλη της «Συμμαχίας για τη Μείωση Σπατάλης Τροφίμων» και συμμετέχει ενεργά στη δράση του «Μπορούμε» προσφέροντας, μετά το πέρας των εκδηλώσεων, υψηλής ποιότητας αδιάθετο φαγητό σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Η περιβαλλοντική διαχείριση βρίσκεται επίσης στον πυρήνα των αξιών μας.

Έχουμε εφαρμόσει μέτρα εξοικονόμησης ενέργειας τόσο στις εγκαταστάσεις μας όσο και στις δραστηριότητές μας, όπως η χρήση ενεργειακά αποδοτικών συσκευών και η εφαρμογή προγραμμάτων ανακύκλωσης.

Μέσω των δράσεών μας, στην Intercatering συνεχίζουμε την πολυετή υπεύθυνη πορεία μας στο event catering, η οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ίδια την κοινωνία.
Πιστεύουμε ότι κάθε γεύμα που σερβίρουμε έχει τη δύναμη να κάνει τη διαφορά. Γιατί για εμάς, η σωστή διαχείριση της τροφής αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο αλλαγής προς το καλύτερο.