Η Intercatering σχεδίασε και σέρβιρε το μενού για τα Βραβεία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής!

Η λάμψη των Ελλήνων αθλητών απογείωσε την εκδήλωση για τα Τιμητικά Βραβεία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Σκοπός του θεσμού ήταν να επιβραβεύσει και να αναδείξει την αφοσίωση και την αριστεία των 72 αθλητών που αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλους μας

Η Intercatering, πάντα πρωτοπόρα στο χώρο του event catering, ανέλαβε με υπερηφάνεια το σχεδιασμό και την εκτέλεση του δείπνου σε αυτό το εξαιρετικό γεγονός. Με μεράκι και δεξιοτεχνία, δημιούργησε μια εμπειρία γεύσης που ταίριαξε απόλυτα στο ύψος της περίστασης, προσφέροντας εκλεπτυσμένες γαστρονομικές απολαύσεις σε όλους τους παρευρισκόμενους. Ταυτόχρονα, η Intercatering ανέλαβε την άψογη εξυπηρέτηση κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, συμβάλλοντας έτσι στη δημιουργία αυτής της υπέροχης στιγμής.

Η ατμόσφορα ήταν φορτισμένη από αισιοδοξία καθώς η προσοχή είναι πλέον στραμμένη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Οι νικητές των Τιμητικών Βραβείων αναδείχθηκαν πηγή έμπνευσης για τη νέα γενιά και είναι περήφανοι εκπρόσωποι του ελληνικού αθλητισμού.

Συγχαρητήρια σε όλους τους νικητές και καλή επιτυχία στο Παρίσι!