Στη σύγχρονη γαστρονομία, η παρουσία των vegan επιλογών αποτελεί ένα δυναμικό πολιτισμικό και γαστρονομικό κώδικα που αντανακλά την εξέλιξη των προτιμήσεων των ανθρώπων. Στην Intercatering αντιλαμβανόμαστε και αγκαλιάζουμε πλήρως αυτή την διατροφική επιλογή, δημιουργώντας εντυπωσιακά vegan menus που αναδεικνύουν την ουσία και την εκλεπτυσμένη πλευρά της φυτικής διατροφής.
Το vegan menu της Intercatering δεν είναι απλώς μια λίστα πιάτων, αλλά μια γαστρονομική δημιουργία που συνδυάζει την ποικιλία, την πλούσια γεύση, και την απόλαυση των αισθήσεων. Ο πολυδιάστατος χαρακτήρας της σύγχρονης κουζίνας βρίσκει έκφραση μέσα από νέους συνδυασμούς πρώτων υλών και γεύσεων.
Ανάλογα με την εποχή, μερικές μόνο από τις λαχταριστές ιδέες για ένα βίγκαν τραπέζι που θα λατρέψουν οι καλεσμένοι σας είναι η velouté κίτρινης κολοκύθας με saffron, που συνδυάζει την πλούσια υφή της κολοκύθας με την ιδιαίτερη γεύση του σαφράν. H quinoa με καπνιστά ψητά λαχανικά, καβουρντισμένα αμύγδαλα και ξύδι από σμέουρα που προσφέρει ένα πιάτο γεμάτο αντισταθμιστικές γεύσεις.
Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείψουν και vegan ελληνικές συνταγές, όπως αρωματικές φακές Beluga με πιπεριές Φλωρίνης, κόλιανδρο και παλαιωμένο βαλσάμικο ενώ το σουβλάκι από λαχανικά σχάρας σε κύβους αποτελεί την τέλεια παραλλαγή για το παραδοσιακό σουβλάκι.
Ακόμα, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από πληθώρα γαστρονομικών δημιουργιών, όπως φρέσκο μανιταράκι γεμιστό με μυρωδικά, spring rolls λαχανικών με sweet chilly, αλλά και πιάτα από την Ελληνική Κουζίνα, από φάβα μέχρι βίγκαν μουσακά, που όλα προσφέρουν μια ευφάνταστη συμπεριφορά γεύσεων. Ταυτόχρονα το φρικασέ μανιταριών του δάσους με chutney κρεμμυδιού και αρωματικό θυμάρι αποτελεί μια μοναδική, λαχταριστή εμπειρία.
Εξαιρετικό vegan πιάτο για Pasta Stand είναι το κριθαρότο με tartar φρέσκιας ντομάτας και φρεσκοτριμμένο πιπέρι αλλά και η pasta πλεξούδες από ρεβύθι, με τοματίνια, μπρόκολο, αρωματισμένη με chives και ξύσμα λεμονιού, προσφέροντας επιλογές που χαρακτηρίζονται από απλότητα και γευστική κομψότητα.
Μία εξαιρετική εναλλακτική λύση στo κρεατοφαγικό burger είναι αυτό με μπιφτέκι λαχανικών που συνοδεύεται υπέροχα με καραμελωμένα κρεμμύδια και soy sauce.
Ταυτόχρονα, το Tex-Mex Corner της Intercatering αναδεικνύει την ποικιλία και στο street food που μπορεί να προσφέρει η vegan κουζίνα. Βurritos με λαχανικά ή με ρύζι, φασόλια και ψητά λαχανικά, tortillas με falafel και sauce ταχίνι, fajitas με λαχανικά σχάρας και sauce αβοκάντο! Όλα προσφέρουν μια πλούσια και υγιεινή εμπειρία δημιουργώντας έναν αρμονικό συνδυασμό γεύσεων από τη Διεθνή Κουζίνα εμπλουτισμένα με ελληνικά αγαπημένα συστατικά.
Και για επιδόρπιο; Εκτός φυσικά από φρούτα, φρέσκα ή ποσέ, μπορείτε να επιλέξετε bitter σοκολατένια μπράουνις για μια πεντανόστιμη κατακλείδα του μενού. Η μοναδική αρωματική έκρηξη που προσφέρει αναδεικνύει την υπεροχή της σοκολάτας και καλεί τους συνδαιτυμόνες σε ένα ταξίδι ευχαρίστησης. Από την άλλη πλευρά, ο σιμιγδαλένιος χαλβάς με βίγκαν συστατικά αποτελεί πάντα μια αγαπημένη παραδοσιακή επιλογή για όσους αναζητούν μια «σπιτική» γλυκιά απόλαυση.
Επιδιώκοντας τον απόλυτο συνδυασμό γεύσης και βιγκανισμού, τα μενού μας είναι η απόδειξη ότι απολαυστικά πιάτα μπορούν να δημιουργηθούν από κάθε γωνιά της διατροφικής ποικιλίας. Επομένως, επιλέγοντας την Intercatering, επιλέγετε μια ανανεωμένη, γαστρονομική εμπειρία που προσφέρει κάτι περισσότερο από απλά φαγητό – προσφέρει την εξέλιξη της γεύσης και την ευαισθησία στη σύγχρονη κουζίνα.
Είμαστε στη διάθεσή σας να σχεδιάσουμε το vegan menu για τη δική σας εκδήλωση. Επικοινωνήστε μαζί μας εδώ!