Πάρτι ή εταιρικό meeting; Choix Hall και Mentererum, δύο ιδιαίτεροι χώροι για τα χειμερινά σας event!

Αναζητάτε χώρο για party με φίλους ή cozy lunch meeting της εταιρείας σας που συνδυάζει χαρακτήρα και αισθητική; Υποδομές και χωρητικότητα; Εμπειρία και ενθουσιασμό; Για κάθε μεσημεριανή ή βραδινή εκδήλωση, κοινωνική ή εταιρική, είτε προτιμάτε τα Β. Προάστια είτε τα Ν. Προάστια, σας παρουσιάζουμε δύο χώρους που μπορείτε να βρείτε σίγουρα αυτό που ψάχνετε!

Choix Hall

Το Choix Hall by Cava Halari αποτελεί μια εναλλακτική industrial αίθουσα φιλοξενίας, που γίνεται ο ιδανικός χώρος για εταιρικές εκδηλώσεις, meetings, παρουσιάσεις αλλά και parties, στον 1ο όροφο του Wine Concept Store σε ένα από τα παλαιότερα διατηρητέα κτίρια της Λεωφόρου Αθηνών-Πειραιώς, στον Πειραιά.

Με κυρίαρχα στοιχεία το μέταλλο, το ξύλο και το τσιμέντο, τόσο ο εξωτερικός όσο και ο εσωτερικός χώρος εναρμονίζονται απόλυτα με το κατεξοχήν βιομηχανικό ύφος της περιοχής, διατηρώντας το ζεστό και οικείο του χαρακτήρα.

Το Choix Hall αποτελείται από έναν ενιαίο εσωτερικό χώρο 300 τ.μ. με δυνατότητα διαμόρφωσης ανάλογα με τις ανάγκες της εκάστοτε εκδήλωσης και έχει πρόσβαση μέσω εσωτερικής σκάλας από το ισόγειο του retail store.

Ο χώρος μπορεί με άνεση να φιλοξενήσει μέχρι και 150 καθήμενους ή 200 όρθιους καλεσμένους ενώ τη γαστρονομική σας απόλαυση επιμελείται αποκλειστικά η ομάδα μας. Μαζί μπορούμε να σχεδιάσουμε το μενού που επιθυμείτε για την εκδήλωση που σας ταιριάζει, δημιουργώντας μία εμπειρία που θα θυμάστε για πάντα!

Mentererum

Διακόσια μέτρα από τον ιστορικό «τροχονόμο», στο πολυσύχναστο κέντρο της Κηφισιάς, ο πολυχώρος Mentererum αποτελεί ένα αυθεντικό κειμήλιο κλασικής αισθητικής με έντονα στοιχεία γαλλικού ρομαντισμού. Το 2018 η ομάδα του Mentererum αναβίωσε το παραδοσιακό κτίριο δημιουργώντας έναν από τους πιο όμορφους χώρους εκδηλώσεων της Αθήνας – ιδανικό και για το party που ονειρεύεσαι – εξοπλίζοντάς τον με υπερσύγχρονα συστήματα φωτισμού, εικόνας και ήχου.

Στο Μentererum διοργανώνουμε αξέχαστες κοινωνικές και εταιρικές εκδηλώσεις προσαρμοσμένες στις δικές σας απαιτήσεις και επιθυμίες. O εσωτερικός χώρος μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 150 καθήμενους ή 250 όρθιους καλεσμένους.  Όπως και να έχετε φανταστεί το τέλειο πάρτι, το κάνουμε πραγματικότητα με τις άψογες υπηρεσίες της Intercatering, για να έχετε το catering που επιθυμείτε, με το food style που σας ταιριάζει.

Οι εγκαταστάσεις του Mentererum διαθέτουν μπαρ, κήπο, καθιστικό, μια μεγάλη κεντρική αίθουσα και μια μικρότερη αίθουσα, οι οποίες βρίσκονται περιμετρικά της εσωτερικής αυλής. Υπάρχουν μεγάλες τηλεοράσεις σε κάθε αίθουσα, projector screen στο σαλόνι και ηχεία σε όλο το χώρο, που εξυπηρετούν άριστα business meetings, σεμινάρια, γεύματα εργασίας και εταιρικές παρουσιάσεις.

Ό,τι και αν επιλέξετε, είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα της διοργάνωσης του event, να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες σας για μια απολαυστικά νόστιμη βραδιά!

Ενδιαφέρεστε; Μπορείτε να ζητήσετε προσφορά εδώ.