Εκδήλωση το μεσημέρι; Επιλέξτε ένα απολαυστικότατο εναλλακτικό brunch ελληνικών γεύσεων

Στην καρδιά της Ελληνικής Κουζίνας βρίσκονται παραδοσιακά προϊόντα που αντικατοπτρίζουν την πλούσια γευστική κληρονομιά της χώρας. Στην Intercatering επιλέγουμε προϊόντα Ελλήνων παραγωγών αναδεικνύοντας τη γαστρονομική κληρονομιά της Ελλάδας, με λαχταριστές συνταγές για brunch που συνδυάζουν την παράδοση και τη μοντέρνα Μεσογειακή Κουζίνα.

Έτσι όταν πρόκειται για ένα «Greek brunch» που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις της γαστρονομίας, η επιλογή της Intercatering υπόσχεται μια λαχταριστή εμπειρία με ποιοτικά ελληνικά προϊόντα.

Οι λόγοι που το ελληνικό brunch μπορεί να γίνει μια δημοφιλής επιλογή ως catering εταιρικής εκδήλωσης:

Ελληνική κουλτούρα στη γαστρονομία: Το brunch αυτό αναδεικνύει την πλούσια κουλτούρα και τη γευστική κληρονομιά της Ελλάδας, προσφέροντας μια ξεχωριστή εμπειρία σε όλους τους καλεσμένους, και ιδιαιτέρως σε πελάτες που επισκέπτονται τη χώρα μας από το εξωτερικό

Προσαρμογή στις παραδοσιακές και αγαπημένες γεύσεις: Το brunch είναι ιδανικό για επαγγελματικά γεύματα σε συνέδρια, σεμινάρια και μεσημεριανές εκδηλώσεις, προσφέροντας μια εναλλακτική, αλλά παράλληλα τόσο οικεία επιλογή, που συνδυάζει την ποιότητα με την ποικιλία.

Πρωτότυπη και ασφαλής επιλογή για… ώρες γραφείου: Το catering εταιρικής εκδήλωσης που λαμβάνει χώρα σε πρωινές ή μεσημεριανές ώρες, μπορεί να αποτελέσει πονοκέφαλο για τους διοργανωτές που επιθυμούν κάτι πρωτότυπο, το οποίο όμως να μην παραπέμπει σε κυρίως γεύμα. Με τις επιλογές brunch της Intercatering, διαλέγετε την ιδανική σχέση μεταξύ γεύσης, πρωτοτυπίας, ποιότητας και ποικιλίας

Ποιοι είναι οι πρωταγωνιστές σε ένα Greek brunch από την Intercatering;

Επιλέγοντας το ελληνικό brunch, οι συνταγές που συνδυάζουν τη μεσογειακή γαστρονομία με την ποιότητα των πρώτων υλών της ελληνικής γης, βρίσκονται στο επίκεντρο. Σε ένα ελληνικό δεκατιανό θα απολαύσετε νόστιμα αρτοπαρασκευάσματα με μαρμελάδες, αγαπημένα παραδοσιακά πιάτα με αυγά, φρέσκα φρούτα και λαχανικά αλλά και τα καλύτερα ελληνικά τυριά και αλλαντικά, από όλη την επικράτεια!

Πάντα με την υπογραφή ποιότητας και φροντίδας της Intercatering!