Γάμος & Βάφτιση: Δημιουργήστε το ιδανικό μενού για τη δεξίωσή σας

Το μενού των δεξιώσεών σας αποτελεί σίγουρα μια από τις σημαντικότερες επιλογές που έχετε να κάνετε για τη δική σας ξεχωριστή μέρα! Στο Γάμο και τη Βάπτιση εκτός από τον ωραίο χώρο, την ιδιαίτερη διακόσμηση και διασκέδαση που θα προσφέρετε στους καλεσμένους σας, μπορείτε να κάνετε τη διαφορά με γευστικές απολαύσεις που θα τους μείνουν αξέχαστες. Σημαντικό είναι να δώσετε έμφαση στην επιλογή του κατάλληλου catering και βεβαίως του μενού του γάμου ή της βάπτισης που θα συμπληρώσει απολαυστικά την όλη εμπειρία των καλεσμένων σας.

Η InterCatering με περισσότερα απο 30 χρόνια εμπειρίας στη γαστρονομία και έχοντας μια εξαιρετική ομάδα από ταλαντούχους Chef, σας εγγυάται το ιδανικό μενού και για τον πιο απαιτητικό σας καλεσμένο.

Ξεκινώντας την αναζήτηση για τη δημιουργία του ιδανικού μενού γάμου πρέπει να λάβετε υπόψιν το venue καθώς και το theme της γαμήλιας δεξίωσής σας ή του πάρτι της βάπτισης. Επιπλέον, πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη σημασία  στις νέες τάσεις & διατροφικές ιδιαιτερότητες των καλεσμένων σας όπως vegetarians και vegans ή ακόμα και να προσθέσετε πιάτα gluten free και lactose free στο μενού σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία μενού και food concepts, καταλήγοντας στον ιδανικό συνδυασμό γεύσεων για την κάθε περίσταση.

Ό,τι και αν διαλέξετε, η InterCatering μπορεί να σας εγγυηθεί ότι τα επιλεγμένα μενού προετοιμάζονται με ποιοτικές πρώτες ύλες και με μια εξαιρετικά προσεγμένη παρουσίαση που θα μείνει αξέχαστη στη μνήμη των καλεσμένων σας.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνουμε σε κάθε γαμήλια δεξίωση και πάρτι βάπτισης, ώστε να αντιπροσωπεύει πλήρως το προσωπικό στιλ σας, όπου σε συνδυασμό με τις πολύτιμες συμβουλές της ομάδας μας, έχουμε πάντα στόχο την οργάνωση εξαιρετικών δεξίωση υψηλών προδιαγραφών με μοναδικό χαρακτήρα και άριστη αισθητική.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.