Οργάνωση βάπτισης: Tips για μία επιτυχημένη εκδήλωση!

Η βάπτιση είναι μία από τις σημαντικότερες στιγμές όχι μόνο στη ζωή του παιδιού σας, αλλά και στη δική σας. Η οργάνωση μιας επιτυχημένης βάπτισης απαιτεί προσοχή στη λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά και θα αφήσει το αποτύπωμα της στη μνήμη των καλεσμένων σας. Από τo χώρο της εκδήλωσης, μέχρι την ευχαρίστηση των καλεσμένων σας, κάθε επιλογή παίζει ρόλο στη δημιουργία μιας αρμονικής γιορτής. Και χωρίς υπερβολή η επιλογή του κατάλληλου catering βάπτισης είναι αυτό που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια αξέχαστη και γευστικότατη γαστρονομική εμπειρία που θα τονίσει τη σημαντικότητα της περίστασης.

Οργάνωση βάπτισης: Συμβουλές και ιδέες για μια αξέχαστη εμπειρία

Προγραμματίστε έγκαιρα

Ξεκινήστε τη διαδικασία σχεδιασμού πολύ νωρίτερα για να έχετε στη διάθεσή σας αρκετό χρόνο για τις προετοιμασίες. Δημιουργήστε ένα χρονοδιάγραμμα που περιλαμβάνει εργασίες όπως η κράτηση του χώρου, η οργάνωση της τελετής και φυσικά η επιλογή του catering. Κάντε την οργάνωση της βάπτισης σας με ένα καλά δομημένο πρόγραμμα, για να  αποφύγετε το άγχος της τελευταίας στιγμής.

Επιλέξτε τον ιδανικό χώρο

Η επιλογή του κατάλληλου χώρου, καθορίζει τον τόνο και το ύφος για ολόκληρη την εκδήλωση. Εξετάστε τον αριθμό των επισκεπτών, τη σημασία της τοποθεσίας και την ατμόσφαιρα που επιθυμείτε να δώσετε. Είτε επιλέξετε έναν εσωτερικό χώρο ή ένα όμορφο εξωτερικό περιβάλλον, βεβαιωθείτε ότι τα πάντα ευθυγραμμίζονται με τη σημασία της ημέρας για εσάς. Η Intercatering είναι μια έμπειρη εταιρεία event catering που μπορεί να σας προτείνει χώρους που θα βοηθήσουν σε μια επιτυχημένη οργάνωση βάπτισης.

Καθορίστε το κατάλληλο μενού βάπτισης

Για το catering βάπτισης, εκτός από το σερβιριστό μενού που αποτελεί πάντα μια κλασική επιλογή, ο μπουφές ή το family style μενού επιτρέπει στους καλεσμένους να επιλέξουν τις δικές τους μερίδες και να απολαύσουν μια ποικιλία από πιάτα ενώ το finger food είναι μια ακόμα ενδιαφέρουσα πρόταση. Κι αυτό γιατί δημιουργεί μια πιο χαλαρή διάθεση, αποφεύγοντας την επίσημη ατμόσφαιρα.

Ευέλικτες γεύσεις

Εξετάστε την ώρα της ημέρας και τη διάρκεια της εκδήλωσης κατά το σχεδιασμό του μενού βάπτισης σας. Για μια βάπτιση κατά τη διάρκεια της ημέρας, μπορείτε να επιλέξετε ένα μενού σε στιλ γεύματος ή finger food και mini bites για μια πιο ελαφριά επιλογή. Αν πρόκειται για μια απογευματινή ή βραδινή εκδήλωση, προτιμήστε ένα μενού βάπτισης σε στιλ μπουφέ ή σερβιριστό δείπνο.

Μενού βάπτισης για όλα τα γούστα

Βεβαιωθείτε ότι θα υπάρχουν πάντα επιλογές που θα καλύπτουν τους διατροφικούς περιορισμούς και τις προτιμήσεις των καλεσμένων σας. Προσφέρετε ένα πολυποίκιλο μενού βάπτισης που θα ικανοποιήσει διαφορετικές γευστικές προτιμήσεις και διατροφικές ανάγκες. Συμπεριλάβετε επιλογές για χορτοφάγους, vegan και επιλογές χωρίς γλουτένη ή λακτόζη ούτως ώστε να ανταποκριθείτε με επάρκεια σε συγκεκριμένες απαιτήσεις. Η ισορροπία μεταξύ αλμυρών και γλυκών πιάτων παρέχει μια καλή και σφαιρική εμπειρία.

Catering για παιδιά

Για τα  παιδιά που θα παρευρεθούν στη βάπτιση, μπορείτε να προσφέρετε κάποιες επιλογές που γευστικά τα ενθουσιάζουν πάντα. Για παράδειγμα, συμπεριλάβετε ένα παιδικό μενού με πιατέλες από μίνι σάντουιτς, tortillas, quesadillas, κοτομπουκιές και μπιφτεκάκια με πατάτες τηγανιτές, pasta όπως mac and cheese, που είναι εξαιρετικά ελκυστικά για τους μικρούς ουρανίσκους!

Με αυτές τις σκέψεις κατά νου, η βάπτισή σας είναι βέβαιο ότι θα είναι απόλαυση για όλους τους καλεσμένους σας! Η Intercatering, με την 30ετή και πλέον πείρα της, είναι το συνώνυμο του επαγγελματισμού και της επιτυχίας, γι’ αυτό μπορείτε χωρίς κανέναν ενδοιασμό να αφεθείτε στα χέρια μας!

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ