Ο οδηγός σας για την επιλογή του πιο απολαυστικού catering

Σχεδιάζετε την εκδήλωσή σας. Ημερομηνία κανονίσατε. Χώρο βρήκατε.

Με το catering όμως, τι γίνεται;

Παρακάτω θα βρείτε τις πιο “νόστιμες” λύσεις που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το κατάλληλο catering για την πιο γευστική βραδιά!

« Η πρώτη εντύπωση »

Όλοι ξέρουμε ότι από την πρώτη εντύπωση κρίνονται όλα! Πώς λοιπόν θα κερδίσετε τις εντυπώσεις και θα δείξετε στους καλεσμένους σας ότι η βραδιά προβλέπεται να είναι εξαιρετικά γευστική;

Φυσικά με τη βοήθεια της InterCatering. Επιλέξτε από τη μεγάλη ποικιλία των Cocktail Food designs μας, που θα ενθουσιάσουν τους καλεσμένους σας και θα δημιουργήσουν την καλύτερη πρώτη εντύπωση.

«Η φροντίδα των καλεσμένων»

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, η ευχαρίστηση των καλεσμένων σας είναι σίγουρα στις προτεραιότητές σας. Και ποιος είναι ο πιο κατάλληλος τρόπος να τους δείξετε ότι τους νοιάζεστε και ότι υπολογίζετε τις προτιμήσεις και τις συνήθειές τους;

Η σωστή επιλογή μενού που θα ικανοποιήσει όλους τους προσκεκλημένους της εκδήλωσής σας!

Μέσα από τους έμπειρους και καταρτισμένους επαγγελματίες μας, παρέχεται η δυνατότητα vegetarian, vegan, halal, gluten ή lactose free menu για μια εξειδικευμένη και απολαυστική εμπειρία.

«Το κατάλληλο Food concept»

 Εκτός από το concept της εκδήλωσης, εξίσου σημαντικό είναι να επιλέξετε και το αντίστοιχο food concept που ικανοποιεί τις επιθυμίες σας.

Στην InterCatering, μαζί με την έμπειρη ομάδα μας μπορείτε να διαλέξετε ποιο από τα food concepts μας, σας ταιριάζει. Εάν θέλετε κάτι παιχνιδιάρικο, ενδιαφέρον και νόστιμο, τότε το Street Food concept είναι αυτό που ψάχνετε. Εάν πάλι προτιμάτε κάτι πιο ιδιαίτερο και κομψό, τότε το Served Menu είναι το concept σας

Όποιο και να επιλέξετε, η υψηλή γαστρονομία και η εμφάνισή τους, θα τους ξετρελάνει σίγουρα όλους!

«Η σωστή εποχή»

Η επιλογή της εποχής που θα πραγματοποιήσετε την εκδήλωσή σας αποτελεί σημαντικό κριτήριο για το μενού που θα επιλέξετε. Μαζί με τους εξειδικευμένους μας Chef, θα σας δώσουμε την κατάλληλη καθοδήγηση για να διαλέξετε ολοκληρωμένες λύσεις μενού από την τεράστια ποικιλία, βασισμένοι φυσικά στις προσωπικές σας προτιμήσεις αλλά και στα μενού που ταιριάζουν στην εποχή.

Εκλεκτό κρέας με ειδικά διαμορφωμένα Meat Stations ή ποικιλία εδεσμάτων από θαλασσινά για μια καλοκαιρινή εκδήλωση, είναι λίγα μόνο παραδείγματα από τα μενού που μπορείτε να γευτείτε από την InterCatering.

Η εμπειρία, η τεχνογνωσία και η εξειδίκευση συμβάλλουν στην απόλυτη επιτυχία, μιας από τις πιο αξέχαστες στιγμές της ζωής σας.

Ακολουθήστε τις συμβουλές της InterCatering και εξασφαλίστε ολοκληρωμένες λύσεις catering που θα μαγέψουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο!

Για περισσότερες πληροφορίες και ανάλογες προσφορές, πατήστε εδώ.