Η Intercatering επιμελήθηκε το σερβιριστό μενού για την Τελετή Απονομής του Διαγωνισμού ΕΥ, Έλληνας «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» 2023

Η Intercatering, με διαχρονική αφοσίωση στην ποιότητα και τη γαστρονομική απόλαυση, ανέλαβε με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό να δημιουργήσει το σερβιριστό μενού για την Τελετή Απονομής του διαγωνισμού της ΕΥ, Έλληνας «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» του 2023, στην αίθουσα banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Το σερβιριστό μενού μας για την εκδήλωση «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» 2023 της Ernst & Young Ελλάδος δημιουργήθηκε από τους σεφ μας με ποιοτικά υλικά και μοντέρνες τεχνικές, οι οποίοι σχεδίασαν κάθε πιάτο με μεράκι και προσοχή στη λεπτομέρεια, προσφέροντας ένα ταξίδι γεύσης για τους παρευρισκόμενους.

Από το πρώτο πιάτο μέχρι και το τελευταίο, το μενού της Intercatering πλαισίωσε με τον πιο απολαυστικό τρόπο τη σημαντική αυτή εκδήλωση όπου κορυφαίοι εκπρόσωποι του πολιτικού, επιχειρηματικού και ακαδημαϊκού κόσμου της Ελλάδας, τίμησαν την ελληνική επιχειρηματικότητα και τη συμβολή της στην ανάπτυξη και τον μετασχηματισμό της εθνικής οικονομίας.

Η Intercatering φροντίζει πάντα τη γαστρονομική εμπειρία κάθε σας εκδήλωσης, συνδυάζοντας γεύση, ποιότητα και αισθητική με μοναδικό τρόπο. Στόχος μας άλλωστε είναι να ξεπερνάμε κάθε σας προσδοκία!