Catering για το πάρτι σας; 5 tips για να το επιλέξετε χωρίς δισταγμό!

Η διοργάνωση οποιασδήποτε εκδήλωσης, ανεξαρτήτως περίστασης ή μεγέθους, αποτελεί ένα δύσκολο project, που για να στεφθεί με επιτυχία, απαιτεί την επαγγελματική υποστήριξη ενός αξιόπιστου catering. Από παιδικά πάρτι και τα πάρτι ενηλίκων μέχρι εταιρικές συγκεντρώσεις, όλες οι εκδηλώσεις απαιτούν εκτενή οργάνωση και προγραμματισμό: επιλογή και προετοιμασία μενού, ιδιαίτερη διακόσμηση, αποστολή προσκλήσεων και δεκάδες επιπλέον εκκρεμότητες, που κάνουν τη λίστα των υποχρεώσεων ενός επιτυχημένου event να μοιάζει ατελείωτη. Στην Intercatering, γνωρίζουμε καλά πως η διαδικασία του σχεδιασμού του event catering επιφορτίζει με πίεση και άγχος τους οικοδεσπότες. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και ρίξτε μια ματιά στους 5 λόγους που η επιλογή του κατάλληλου catering για πάρτυ μπορεί να σας λύσει τα χέρια.

Catering για πάρτυ: Eυέλικτα μενού για κάθε περίσταση

Η ψυχή ενός επιτυχημένου πάρτυ είναι αναμφίβολα το φαγητό. Γιατί λοιπόν να συμβιβαστείτε με γευστικές προτάσεις που στερούνται έμπνευσης, όταν οι καλεσμένοι σας μπορούν να απολαύσουν ένα ξεχωριστό γαστρονομικό ταξίδι; Οι επαγγελματίες της Intercatering είναι εξειδικευμένοι στην τέχνη της δημιουργίας μενού, συνδυάζοντας αρμονικά γεύσεις και εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες. Από εμπνευσμένα cocktail food μέχρι συναρπαστικά fine dining πιάτα και επιδόρπια, η τεχνογνωσία μας διασφαλίζει πως κάθε μπουκιά θα είναι ένα μικρό αριστούργημα. Οι καλεσμένοι του πάρτυ σας, αλλά και οι γευστικοί σας κάλυκες, θα σας ευχαριστούν!

Ο χρόνος είναι πολύτιμος: Απολαύστε τη στιγμή.

Ο προγραμματισμός μιας εκδήλωσης και συγκεκριμένα ενός πάρτυ μπορεί να γίνει άθλος. Ο καθορισμός των πιάτων που θα σερβιριστούν, η εκτίμηση του αριθμού των καλεσμένων, η επιλογή του μενού, η προετοιμασία του φαγητού, το μαγείρεμα και το σερβίρισμα είναι ιδιαιτέρως χρονοβόρα. Η πρόσληψη μιας υπηρεσίας catering για πάρτυ απελευθερώνει το χρόνο σας, επιτρέποντάς σας να εστιάσετε σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία, να απολαύσετε την περίσταση με τους καλεσμένους σας. Η ομάδα μας θα φροντίσει κάθε λεπτομέρεια του event catering, ώστε να μπορείτε να χαλαρώσετε και να χαρείτε τη στιγμή, γνωρίζοντας ότι η εκδήλωσή σας βρίσκεται στα πιο κατάλληλα χέρια.

Υπέροχη παρουσίαση πιάτων: Τίποτα λιγότερο από το τέλειο.

Η απόλαυση ενός επιτυχημένου μενού ξεκινά από τα μάτια. Γι’ αυτό και οι επαγγελματίες της Intercatering κατανοούν τη σημασία μια άψογης παρουσίασης, δίνοντας προσοχή ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια. Το στήσιμο του μπουφέ για το φαγητό αποτελεί για εμάς μια εξαιρετική έκθεση γαστρονομικών δημιουργιών. Μια οπτική συμφωνία. Μια σύνθεση κομψότητας που μεταμορφώνει την εκδήλωσή σας σε μια γιορτή για τα μάτια. Έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι καλεσμένοι του πάρτυ σας θα εντυπωσιαστούν, απολαμβάνοντας μια εκπληκτική γαστρονομική εμπειρία με όλες τους τις αισθήσεις.

 Εξαιρετική εξυπηρέτηση: Υπηρεσίες catering που ξεπερνούν τις προσδοκίες.

Υπάρχει καλύτερος τρόπος να περιποιηθείς τους καλεσμένους σου από την άψογη εξυπηρέτηση; Η εξαιρετική φιλοξενία μιας εκδήλωσης είναι από τις σημαντικότερες παραμέτρους που χαρακτηρίζουν τον καλό οικοδεσπότη. Από το φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό μέχρι τον απρόσκοπτο συντονισμό και την άψογη εκτέλεση, οι υπηρεσίες μας θα αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις στους καλεσμένους σας, ανεβάζοντας την εκδήλωσή σας σε υψηλό επίπεδο.

 Catering στο σπίτι; Κανένα άγχος!

Το party φτάνει στο τέλος του επιτυχημένα, οι καλεσμένοι σάς αποχαιρετούν με χαμόγελο. Τέλεια! Ποιος αναλαμβάνει όμως να τα βάλει τώρα με το χάος; Ένας ακόμα λόγος για να έχετε υπηρεσίες catering στο σπίτι σας, εκτός από την απόλαυση των εδεσμάτων, είστε ελεύθεροι από την ταλαιπωρία του καθαρισμού από τον εξοπλισμό του catering μετά την εκδήλωση. Καθίστε αναπαυτικά, χαλαρώστε και οι επαγγελματίες μας θα αναλάβουν όλα τα υπόλοιπα.

Απολαύστε υψηλό επίπεδο υπηρεσιών με ποιοτικά μενού, άψογη παρουσίαση, εξαιρετική εξυπηρέτηση και μηδέν άγχος. Η Intercatering είναι το ιδανικό catering για το πάρτυ σας που θα αναλάβει τα πάντα από την αρχή μέχρι και το τέλος.