Σχεδιάστε μια αξέχαστη εταιρική εκδήλωση

Η διοργάνωση ενός επιτυχημένου corporate event είναι αρκετά απαιτητική. Παρευρίσκονται άνθρωποι από τον επαγγελματικό μας χώρο τους οποίους θέλουμε να τιμήσουμε αλλά και να ευχαριστήσουμε με τις επιλογές μας.

Μέσα από μια πληθώρα venues που προσφέρονται από την InterCatering μπορείτε να επιλέξετε τον κατάλληλο χώρο, που ταιριάζει στις ανάγκες του event σας. Μια από τις προτάσεις μας για μια κλασική και κομψή επιλογή, είναι η αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών η οποία μπορεί να δώσει μια ξεχωριστή αίγλη στην εκδήλωσή σας. Διαφορετική επιλογή για μία εταιρική εκδήλωση θα μπορούσε να είναι το Ζάππειο Μέγαρο, ένας ιστορικός χώρος με εξέχουσα αρχιτεκτονική και υψηλή αισθητική.

Η μεγάλη γκάμα από εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, οι σύγχρονες εγκαταστάσεις προετοιμασίας των μενού και ο ιδιόκτητος στόλος αυτοκινήτων μας που διασφαλίζει την έγκαιρη και αξιόπιστη μεταφορά των τροφίμων σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές υγιεινής, συμβάλλουν στην αποτελεσματική διεκπεραίωση της εκδήλωσής, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους παρευρισκόμενους.

Έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε εδέσματα από τη Δημιουργική Ελληνική και Μεσογειακή αλλά και τη Διεθνή Κουζίνα, με εκλεκτής ποιότητας πρώτες ύλες. Είτε θέλετε να οργανώσετε μια εκδήλωση για το προσωπικό της εταιρείας σας είτε ένα επίσημο gala dinner που θα φιλοξενήσει ένα μεγάλο αριθμό καλεσμένων, εμείς μπορούμε να προσφέρουμε διαφορετικά food concepts για μια ιδιαίτερη γαστρονομική εμπειρία.

Η συμμετοχή ανθρώπων με διαφορετικές εθνικότητες και κουλτούρες στις εταιρικές εκδηλώσεις, σε πολλές περιπτώσεις καθιστά απαραίτητη την παροχή εξειδικευμένων μενού. Η InterCatering, σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε Vegan, Vegetarian, Gluten Free, Lactose Free, Halal & Kosher μενού, ικανοποιώντας με αυτό τον τρόπο τις ανάγκες και τις διατροφικές προτιμήσεις όλων των καλεσμένων.

Οι γευστικές δημιουργίες υψηλής αισθητικής των έμπειρων σεφ μας και η διακριτική εξυπηρέτηση του άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού μας, έχουν μοναδικό στόχο την ομαλή και επιτυχημένη διοργάνωση του εταιρικού event σας.

Εμείς είμαστε δίπλα σας για να σχεδιάσουμε το μενού και να οργανώσουμε την πιο επιτυχημένη εταιρική εκδήλωση που θα μείνει αξέχαστη σε εσάς και τους καλεσμένους σας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ