Η εμπειρία και ο επαγγελματισμός των ανθρώπων της INTERCATERING εξασφαλίζει πάντα την ποιότητα και το άριστο service των εκδηλώσεων των πελατών της!
Όμως, δε σταματάμε εκεί. Επενδύουμε συνεχώς σε δομές και συστήματα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων. Όλες οι απαιτούμενες εργασίες που αφορούν τρόφιμα, γίνονται σε ένα ελεγχόμενο περιβάλλον, με κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό και με σύγχρονο εξοπλισμό, ώστε να καλύπτουμε στο έπακρο όλες τις σχετικές υγειονομικές διατάξεις.
Η INTERCATERING είναι πιστοποιημένη με τα διεθνή πρότυπα HACCP, ISO22000:2018 & ISO 9001:2015 από το φορέα πιστοποίησης T.U.V. HELLAS
Πλεονεκτήματα συστημάτων διαχείρισης ποιότητας και ασφάλειας, ενδεικτικά:
- Εύρεση και ανάλυση των κινδύνων που αφορούν τη διαχείριση της ποιότητας.
- Σχεδιασμός και εφαρμογή των κατάλληλων μέτρων και διαδικασιών για τη διαχείριση των κινδύνων.
- Διαρκής παρακολούθηση της απόδοσης των διαδικασιών.
- Βελτίωση της οργάνωσης και της αποτελεσματικότητας.
- Αύξηση της ποιότητας των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών.
- Δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες.