Ινδική Κουζίνα από την InterCatering

Μια ethnic εμπειρία χρωμάτων και αρωμάτων αυθεντικών ινδικών πιάτων!

H InterCatering, θέλοντας να εξυπηρετήσει την αυξανόμενη ζήτηση υπηρεσιών catering από Ινδούς επισκέπτες στη χώρα μας αλλά και τη γενικότερη τάση για ethnic πιάτα, έχει αναπτύξει συνεργασία με την ομάδα της Ινδικής Κουζίνας του Ιndi go. Με αυτό τον τρόπο η εταιρεία μας ικανοποιεί τη δημιουργία αυθεντικών παραδοσιακών πιάτων μαγειρεμένα από Ινδούς chef για εκδηλώσεις μεγάλης κλίμακας και απαιτήσεων. Παράλληλα, η έμπειρη ομάδα της InterCatering μπορεί να προσφέρει ένα εξαιρετικό γαστρονομικό αποτέλεσμα με εδέσματα Ινδικής και Ελληνικής Κουζίνας σε απόλυτη αρμονία μεταξύ τους συνδυάζοντας ξεχωριστές γευστικές κουλτούρες.

Έτσι λοιπόν, για τους Ινδούς καλεσμένους μας που προτιμούν τα παραδοσιακά πιάτα της χώρας τους, αλλά και για τους λάτρεις των ethnic γεύσεων σχεδιάζουμε εξαιρετικά menu Ινδικής Κουζίνας. Διαθέτουμε τον παραδοσιακό πήλινο φούρνο Ταντούρι για τις γνωστές ινδικές πίτες Ναν ή για το κρέας που σιγοβράζει με τα αρωματικά μπαχαρικά.

Μπορείτε να δοκιμάσετε πιάτα με κοτόπουλο, όπως το Τίκα Μασάλα, το γνωστό κοτόπουλο Ταντούρι ή το Ρέσμι Κεμπάπ, και γνήσιες ινδικές συνταγές με αρνί, γαρίδες, ψάρι και πολλές άλλες ειδικά για vegetarians. Για συνοδευτικό, η πιο παραδοσιακή επιλογή είναι η μεγάλη ποικιλία πιάτων με ρύζι όπως το Πιλάο ή το Ναβρατάν Μπιριάνι που είναι πάντα μια απόλαυση.

Αν και εσείς επιθυμείτε ethnic πιάτα στο μενού της επόμενης εκδήλωσής σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ!