Μια νέα εποχή για το παραθαλάσσιο event venue Ble Pavillon!

Ο γνωστός αρχιτέκτονας Αθανάσιος Κυρατσούς, υλοποίησε το όραμά του για τον επανασχεδιασμό του Ble Pavillon, δημιουργώντας ένα νέο χώρο ώστε να αναδειχθεί η πολυτέλεια και η αισθητική του. Το εντυπωσιακό event venue στην παραλία του Αλίμου είναι το ιδανικό μέρος για να γιορτάσετε μοναδικές στιγμές σε οποιαδήποτε κοινωνική ή επαγγελματική εκδήλωση.

Η αναδιαμόρφωση του Ble Pavillon, αντανακλά το λειτουργικό του προορισμό. Σε ένα περιβάλλον αποικιακού στιλ με έναν καταπράσινο κήπο που εναρμονίζεται με τη θάλασσα, η απλότητα συναντά την κομψότητα. O χώρος, σχεδιασμένος για εκδηλώσεις όλο το χρόνο, διαθέτει λεπτομέρειες υψηλής ποιότητας και ανοιχτούς χώρους που ενώνονται με το φυσικό τοπίο, προσφέροντας μια τροπική πινελιά που συνδυάζει μοντέρνα με κλασικά χαρακτηριστικά.

Ο ολοκαίνουργιος αισθητικά χώρος που δημιουργήθηκε, έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενεί τα πιο ιδιαίτερα και κοσμοπολίτικα events της πόλης, με θέα το ηλιοβασίλεμα στα νερά του Σαρωνικού.

Οι επισκέπτες του Ble Pavillon βρίσκουν ένα περιβάλλον όπου κυριαρχεί η αβίαστη κομψότητα, που ενισχύεται από το φυσικό φως και τη χρυσή ατμόσφαιρα, αναδεικνύοντας τη σεμνή πολυτέλεια του χώρου.

Η εικαστική πρόταση, η ένταξη του σύγχρονου σχεδιασμού και η παράλληλη αλληλεπίδραση των μελετημένων αρχιτεκτονικών επιλογών δημιουργούν ένα σύνολο ιδανικό για κάθε σας εκδήλωση. Στο Ble Pavillon φιλοξενούνται με τον πιο ιδανικό τρόπο, εταιρικές και κοινωνικές εκδηλώσεις πάντα με τη γαστρονομική υπογραφή και τις υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών της Intercatering.

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ:

Κήπος και εσωτερικός χώρος – Καθήμενοι: 500 άτομα ή όρθιοι: 800 άτομα.

Εσωτερικός χώρος – Καθήμενοι: 350 άτομα ή Όρθιοι: 500 άτομα.