Διοργανώνετε εταιρικό event; 6 tips για το πιο chic & stylish κοκτέιλ μενού!

Σίγουρα, η πρώτη εντύπωση μετράει. Γι’ αυτό, όταν πρόκειται για τη διοργάνωση ενός εταιρικού event, είναι απαραίτητο να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας από την αρχή. Ένας σίγουρος τρόπος για να τραβήξετε την προσοχή και δημιουργήσετε μια αξέχαστη εμπειρία είναι να εντάξετε στο μενού κοκτέιλ σας απολαυστικές και στιλάτες προτάσεις, σε συναρπαστικούς ​γευστικούς συνδυασμούς.

Μενού κοκτέιλ για εταιρικό event: 6 tips να λάβετε υπόψη για το πιο στιλάτο μενού!

Cocktail food #1: Ένα αξέχαστο γευστικό καλωσόρισμα

Καλωσορίστε τους καλεσμένους σας με μια οπτικά και γευστικά λαχταριστή επιλογή κοκτέιλ εδεσμάτων. Με προσοχή στη λεπτομέρεια και αφοσίωσή στην ποιότητα, οι μικρές σε μέγεθος αλλά μεγάλες σε απόλαυση μπουκιές ενός κοκτέιλ μενού θα ικανοποιήσουν γευστικά και αισθητικά τους καλεσμένους σας, δίνοντας ξεχωριστή νότα στο εταιρικό σας event.

Cocktail food #2: Αφεθείτε στα χέρια των έμπειρων σεφ μας

Ένα μοναδικό και απολαυστικό κοκτέιλ μενού θα κερδίσει τις εντυπώσεις όταν γίνει πραγματικότητα από τα κατάλληλα χέρια! Για ένα εμπνευσμένο λοιπόν cocktail μενού με εντυπωσιακά mini bites και finger food, οι έμπειροι σεφ της Intercatering μπορούν να κάνουν πράξη ό,τι έχετε φανταστεί για την εταιρική σας εκδήλωση. Τόσο η τεχνογνωσία και ο πειραματισμός τους με γεύσεις και υφές όσο και η αγάπη τους για τα ποιοτικά και νόστιμα υλικά, υπόσχονται ένα συναρπαστικό τελικό αποτέλεσμα.

Cocktail food #3: Απροσδόκητοι γευστικοί συνδυασμοί

Το cocktail food menu μπορεί να προσφέρει έναν υπέροχο κόσμο γευστικών δυνατοτήτων. Αποτελεί μια ευκαιρία να εκπλήξετε και κυρίως να ευχαριστήσετε τους καλεσμένους σας με απροσδόκητους γευστικούς συνδυασμούς από διαφορετικές Κουζίνες που δελεάζουν τις αισθήσεις. Μικρές γαστρονομικές δημιουργίες από εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες, που ξεχωρίζουν γευστικά και οπτικά.

Cocktail food #4: Ευελιξία και ποικιλία

Αναμφίβολα το συγκριτικό πλεονέκτημα ενός μενού κοκτέιλ. Με μια ποικιλία από επιλογές που ικανοποιούν κάθε ουρανίσκο και ταιριάζουν σε κάθε διατροφική προτίμηση, ένα cocktail food μενού από την Intercatering μπορεί να προσαρμοστεί ειδικά για την εταιρική σας εκδήλωση. Συνεργαστείτε στενά με τους sales executives για να δημιουργήσετε ένα μενού κοκτέιλ που αντικατοπτρίζει το θέμα της εκδήλωσής σας. Δώστε πολυπολιτισμική γεύση, συνδυάστε εποχικά υλικά και προσθέστε άποψη και βάθος στο cocktail μενού της αρεσκείας σας.

Cocktail food #5: Επικοινωνία και αλληλεπίδραση

Η επαγγελματική δικτύωση, η σύνδεση και η ουσιαστική αλληλεπίδραση των καλεσμένων σε ένα εταιρικό event μπορεί να είναι ένα από τα ζητούμενα. Σε αντίθεση με το σερβιριστό μενού, το cocktail μενού με action food stations φέρνει τους καλεσμένους σας κοντά, ενθαρρύνει τη διάδραση και τη συζήτηση, δημιουργώντας μια ζεστή και χαλαρή ατμόσφαιρα, εξασφαλίζοντας μια παραγωγική και ευχάριστη εκδήλωση.

Cocktail food #6: Ένα μενού chic & stylish!

Πέρα από τις ιδιαίτερες γευστικές εντυπώσεις, ένα προσεγμένο μενού κοκτέιλ δίνει ένα μοντέρνο και στιλάτο χαρακτήρα στην εκδήλωσή σας. Η εντυπωσιακή παρουσίαση και η ντελικάτη αισθητική κάθε μπουκιάς συμβάλλει στη δημιουργία μιας συναρπαστικής ατμόσφαιρας. Από την επιμέλεια του food styling μέχρι το προσεγμένο στήσιμο των cocktail food stations, η προσοχή στη λεπτομέρεια θα απογειώσει τη συνολική εμπειρία των καλεσμένων σας.

Είστε έτοιμοι για το επόμενο εταιρικό σας event; Μήπως επιθυμείτε ένα μενού με μια μοντέρνα γευστική αισθητική και παρουσίαση; Στείλτε το δικό σας request εδώ.