Catering Γάμου: Εσείς ποια από τις 5 τάσεις θα επιλέγατε;

Η γαμήλια δεξίωση αποτελεί στη ζωή ενός ζευγαριού μια μοναδική ευκαιρία για να απολαύσει ό,τι έχει ονειρευτεί για αυτή την ιδιαίτερη στιγμή. Σε αυτό το υπέροχο ταξίδι, εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μοιραστείτε μαζί μας τις προτιμήσεις σας, και εμείς θα σχεδιάσουμε και θα οργανώσουμε τις λεπτομέρειες του catering γάμου σας, διαμορφώνοντας το μενού της επιλογής σας.

Διάφορες νέες τάσεις στα catering γάμου έχουν κάνει την εμφάνισή τους και η Intercatering παρακολουθώντας τις εξελίξεις σας τις παρουσιάζει. Ό,τι και να επιλέξετε, το σημαντικό για εμάς είναι να αποτυπώσουμε το μοναδικό σας χαρακτήρα ώστε να κάνουμε τις στιγμές αυτές αξέχαστες!

Catering Γάμου: Το οικείο family style

Μια δημοφιλής νέα τάση είναι το οικογενειακό στιλ με πιατέλες στο κέντρο του τραπεζιού. Αυτό το στιλ φαγητού ταιριάζει εξαιρετικά σε ένα γάμο με μικρό αριθμό καλεσμένων οι οποίοι μπορούν να απολαύσουν την οικειότητα ενός «οικογενειακού» τραπεζιού σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα πολυτελείας με εξαιρετική περιποίηση. Είτε επιθυμείτε έναν πιο casual γάμο είτε έναν πιο glamorous, η χαλαρή ατμόσφαιρα θα ενισχυθεί με το family style.

Catering Γάμου: Δημιουργικά εδέσματα εποχής

 Εδώ το μενού γάμου δίνει έμφαση στη χρήση εποχικών πρώτων υλών. Συνεργαζόμενοι με τοπικούς παραγωγούς και προμηθευτές, οι σεφ σχεδιάζουν προτάσεις που αναδεικνύουν τα εκλεκτά προϊόντα του κάθε τόπου, δίνοντας παράλληλα και μία θεματική προσέγγιση στο μενού του γάμου σας. Οποιοδήποτε μενού μπορεί να περιλαμβάνει πιάτα με πρώτες ύλες εποχής, όμως ο σχεδιασμός ενός μενού γάμου αποκλειστικά εποχικό είναι μια πρόκληση για τους σεφ και εσείς έχετε τη δυνατότητα να μυηθείτε σε πιάτα που ενδεχομένως δεν είχατε σκεφτεί.

Catering Γάμου: Action food stations

Οι διαδραστικοί  «σταθμοί  φαγητού» είναι ένας ακόμα τρόπος για να δημιουργήσετε μια σύγχρονη και ελκυστική γευστική εμπειρία για τους καλεσμένους σας. Οι προσκεκλημένοι σας μπορούν να επιλέξουν ό,τι επιθυμούν να δοκιμάσουν από μια γκάμα active food stations, όπως carving stations, pasta stations, sushi stations κ.α. όπου οι καλεσμένοι σας έρχονται σε άμεση οπτική επαφή με τους σεφ που μαγειρεύουν και σερβίρουν παρουσία τους σε πραγματικό χρόνο. Δημιουργήστε διαφορετικές «θεματικές γευστικές γωνιές» με live cooking αν θέλετε να προσθέστε ένα στοιχείο έκπληξης στο μενού του γάμου σας.

Catering Γάμου: Δημιουργική Κουζίνα με διεθνείς επιρροές 

Η επιλογή multicultural γεύσεων στο μενού γάμου είναι ένας ευφάνταστος τρόπος για μια σύγχρονη γευστική εμπειρία. Οι καλεσμένοι σας μπορούν να απολαύσουν δημιουργικά πιάτα με ελληνικά συστατικά εμπνευσμένα από global κουζίνες, όπως κινέζικη, μεξικάνικη, ινδική κ.α. Με την προσθήκη αυτών των ιδιαίτερων γεύσεων το menu του γάμου σας ξεφεύγει από το τετριμμένο και το προβλέψιμο και στρέφεται σε πιο ασυνήθιστα πιάτα για μία ιδιαίτερη γαστρονομική εμπειρία.

Catering Γάμου: Επιλογές για vegetarian και vegan

Καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι υιοθετούν vegan ή χορτοφαγικές διατροφικές συνήθειες, αντίστοιχα εμπλουτίζονται και τα μενού των εκδηλώσεων. Ένα σύγχρονο μενού γάμου μπορεί να περιλαμβάνει vegan και vegetarian πιάτα χωρίς να στερείται γεύσης και έμπνευσης. Οι σεφ μπορούν να δημιουργήσουν επιλογές οι οποίες σίγουρα θα καταπλήξουν και θα ενθουσιάσουν με την νοστιμιά και την καινοτομία τους.

Όλες οι παραπάνω επιλογές δίνουν έναν επιπλέον χαρακτήρα στο catering γάμου σας καθώς μπορούν να διαφοροποιηθούν ανάλογα με αυτό που θέλετε να προσφέρετε. Ακόμα και αν επιλέξετε το buffet style catering γάμου που πάντα απολαμβάνουν οι καλεσμένοι, μπορείτε φυσικά να κάνετε και συνδυασμούς.

Η Intercatering σας βοηθάει να ζήσετε την εμπειρία που επιθυμείτε, αναδεικνύοντας την προσωπικότητά σας μέσα από τον σχεδιασμό ενός μενού που αντιπροσωπεύει το στιλ και τις προτιμήσεις σας. Τολμήστε το!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ.