Η Intercatering στο «FIRST Global Challenge 2024»: 3.500 γεύματα καθημερινά για τους συμμετέχοντες από 198 χώρες

Η Intercatering ήταν εκεί για να στηρίξει το «FIRST Global Challenge 2024» στην Αθήνα, προσφέροντας 3.500 καθημερινά γεύματα σε μαθητές από 198 χώρες. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την AFEA CONGRESS και πραγματοποιήθηκε στο εμβληματικό Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από τις 25 έως τις 29 Σεπτεμβρίου. Η ομάδα μας ανέλαβε να καλύψει τις διατροφικές ανάγκες των συμμετεχόντων με πιάτα από κουζίνες όλου του κόσμου.

Με ποικιλία πιάτων, προσαρμοσμένων σε κάθε διατροφική ανάγκη, φροντίσαμε να καλύψουμε το μενού και με επιλογές από halal, kosher, vegetarian, vegan και χωρίς γλουτένη. Κάθε γεύμα ήταν φτιαγμένο για να προσφέρει ενέργεια και να ικανοποιήσει τους διαγωνιζόμενους, δίνοντάς τους την ώθηση που χρειάζονταν για τις απαιτητικές δοκιμασίες της ημέρας.

Η εξυπηρέτηση τόσων ανθρώπων την ημέρα δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Έπρεπε να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι συμμετέχοντες είχαν αυτό που χρειάζονταν, χωρίς καθυστερήσεις. Η ομάδα μας, αποτελούμενη από περισσότερους από 120 επαγγελματίες, έδωσε τον καλύτερο εαυτό της, δουλεύοντας με ακρίβεια και συνέπεια.

Χρησιμοποιήσαμε 30 φορτηγά για να μεταφέρουμε τρόφιμα και εξοπλισμό καθημερινά, διασφαλίζοντας ότι κάθε γεύμα ήταν έτοιμο την κατάλληλη στιγμή. Ο συντονισμός και η ταχύτητα ήταν καθοριστικοί παράγοντες για την επιτυχία μας.

Η βιωσιμότητα αποτέλεσε βασικό άξονα της στρατηγικής μας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Με ακριβή σχεδιασμό και τις κατάλληλες πρακτικές, καταφέραμε να μειώσουμε τη σπατάλη τροφίμων σε λιγότερο από 5%, κάτι που για ένα τόσο μεγάλο event αποτελεί σημαντική επιτυχία.

Στόχος μας είναι πάντα να προσφέρουμε άριστες υπηρεσίες και μοναδικές γευστικές εμπειρίες, που αφήνουν τους επισκέπτες με τις καλύτερες εντυπώσεις.