Στιγμιότυπο από την εκδήλωση της Γιορτής των Ποσειδωνίων 2024 στο Κτήμα 48 με καλεσμένους να απολαμβάνουν το catering και τα cocktails.

Εκδήλωση στο Κτήμα 48: Ένα Αξέχαστο Βράδυ στη Γιορτή των Ποσειδωνίων 2024

Η τελευταία μέρα της γιορτής των Ποσειδωνίων 2024 ολοκληρώθηκε με την εκδήλωση μεγάλης ναυτιλιακής εταιρείας στο Κτήμα 48. Η βραδιά αποτέλεσε σημείο συνάντησης για επαγγελματίες της ναυτιλίας, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία δικτύωσης και ανταλλαγής απόψεων γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις και καινοτομίες του κλάδου ενώ ταυτόχρονα αποτέλεσε μια μοναδική ευκαιρία για χαλάρωση και διασκέδαση.

Γαστρονομικές Απολαύσεις και Δροσιστικά Cocktails

Η ομάδα μας δημιούργησε ένα φανταστικό cocktail μενού που κέρδισε τις εντυπώσεις όλων. Οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν εκλεκτές γαστρονομικές δημιουργίες, προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις της βραδιάς. Παράλληλα, δροσιστικά cocktails προσφέρονταν καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, συμπληρώνοντας τέλεια τις γευστικές απολαύσεις

Το Ιδανικό Σκηνικό

Το Κτήμα 48, με την καλοκαιρινή του ατμόσφαιρα και την εξαιρετική του τοποθεσία, αποτέλεσε το ιδανικό σκηνικό για την εκδήλωση. Ο όμορφος κήπος και η πολυτέλεια του χώρου δημιούργησαν ένα εντυπωσιακό περιβάλλον που ενίσχυσε τη μαγεία της βραδιάς. Οι συμμετέχοντες περιηγήθηκαν στο χώρο απολαμβάνοντας την ομορφιά του τοπίου και τη ζεστή φιλοξενία.

Μια Βραδιά Γεμάτη Ζωντάνια και Μουσική

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ζωντανή μουσική από το γνωστό συγκρότημα 48 Ώρες, το οποίο δημιούργησε μια ευχάριστη και χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Η μουσική τους, συνδυάζοντας αγαπημένα τραγούδια και νέες επιτυχίες, έδωσε έναν ιδιαίτερο τόνο στη βραδιά, κάνοντας την αξέχαστη για όλους τους συμμετέχοντες.