Mentererum: Ιδανικός πολυχώρος για Corporate Events και Business Meetings

Η InterCatering σάς προτείνει το Mentererum, έναν όμορφο και ιδιαίτερο πολυχώρο για κοινωνικές και εταιρικές εκδηλώσεις, στο κέντρο της Κηφισιάς. Ο χώρος έχει αποκλειστική συνεργασία με την εταιρεία μας η οποία προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες catering και μπορεί να εξυπηρετήσει με απόλυτη επιτυχία κάθε σας event.

Αν σχεδιάζετε μια εταιρική παρουσίαση, ένα επίσημο business meeting ή χαλαρό γεύμα εργασίας, το Mentererum είναι ο ιδανικός χώρος που αναζητάτε στα Β. Προάστια. Μπορεί να διαμορφωθεί έτσι ώστε να φιλοξενήσει παρουσιάσεις βιβλίων, ομιλίες, σεμινάρια, εταιρικά events ακόμα και cocktail parties ή private events

Οι εγκαταστάσεις του Mentererum διαθέτουν μπαρ, κήπο, καθιστικό, μια μεγάλη κεντρική αίθουσα καθώς και μια μικρότερη, οι οποίες βρίσκονται περιμετρικά μιας ευρύχωρης αυλής. Υπάρχουν μεγάλες τηλεοράσεις, προτζέκτορας στο σαλόνι και ηχεία σε όλο το χώρο.

Η InterCatering, έχοντας πολυετή εμπειρία στην οργάνωση πολυάριθμων συνεδρίων, εταιρικών παρουσιάσεων, εκθέσεων, ημερίδων, product launches και γευμάτων εργασίας, μπορεί να σχεδιάσει μενού και να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες catering που ανταποκρίνονται σε κάθε περίσταση.

Χωρητικότητα:

  • Καθήμενοι: 140 άτομα
  • Όρθιοι: 400 άτομα