6 σημεία που αξίζουν την προσοχή σας για την άρτια οργάνωση μιας γαμήλιας δεξίωσης

Είπατε το πολυπόθητο ναι και τώρα πρέπει να τα σκεφτείτε όλα. Εκκλησία, στολισμός, κουμπάροι, καλεσμένοι, δεξίωση. Ξέρουμε είναι πολλά, αλλά ευτυχώς μπορούμε να βοηθήσουμε στη διοργάνωση μιας κομψής δεξίωσης ή ενός υπέροχου γαμήλιου πάρτι!

Ας δούμε τα πιο σημαντικά σημεία τα οποία χρειάζονται την προσοχή σας για την ιδανική οργάνωση της γαμήλιας δεξίωσής σας.

Η σωστή εποχή για εσάς

Η επιλογή της εποχής που θα πραγματοποιήσετε το γάμο και τη γαμήλια δεξίωσή σας είναι η πρώτη σας απόφαση που καθορίζει στη συνέχεια και όλα τα υπόλοιπα. Φαντάζεστε ένα ονειρεμένο Χριστουγεννιάτικο κλίμα ή μια αέρινη καλοκαιρινή ατμόσφαιρα; Ξεκινήστε από την εποχή που επιθυμείτε να οργανώσετε τη δεξίωσή σας καθώς επηρεάζει όχι μόνο το χώρο αλλά και το μενού που θα επιλέξετε για τους καλεσμένους σας.

Ο κατάλληλος χώρος

Εξίσου σημαντικό στη λίστα σας, είναι φυσικά ο χώρος της δεξίωσης. Με τη βοήθεια της InterCatering, μπορείτε να επιλέξετε, μέσα από μια πληθώρα επιλογών, το κατάλληλο venue για να διοργανώσουμε την πιο αξέχαστη δεξίωση για εσάς και τους καλεσμένους σας. Χειμώνας, καλοκαίρι, εσωτερικός ή εξωτερικός χώρος, καλύπτουμε όλες τις ανάγκες σας και είμαστε κοντά σας, σε αυτή την ξεχωριστή στιγμή της ζωής σας.

Επιμέλεια χώρου

Η εταιρεία μας διαθέτει ποιοτικό εξοπλισμό, ενώ οι έμπειροι επαγγελματίες μας θα δώσουν ένα touch υψηλής αισθητικής στο χώρο, και μαζί με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό θα φροντίσουν κάθε λεπτομέρεια της εκδήλωσής σας.

Το μενού που ταιριάζει στις γεύσεις σας

Όσον αφορά το μενού, εκτός από τη δική σας προτίμηση θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας και τις διατροφικές συνήθειες αλλά και γενικότερα την κουλτούρα των καλεσμένων σας, ώστε να τους ευχαριστήσετε με τις γεύσεις που θα επιλέξετε. Η InterCatering παρέχει τη δυνατότητα επιλογής μέσα από τη μεγάλη ποικιλία μενού ακόμα και για διατροφικές ιδιαιτερότητες όπως Vegan, Vegetarian, Gluten Free ή Lactose Free.

Το concept του φαγητού που σας αντιπροσωπεύει

Αφού έχετε επιλέξει το είδος μενού που θα θέλατε, στη συνέχεια καλείστε να αποφασίσετε και το concept του φαγητού που αρμόζει στην περίσταση. Τα Food Stations και τo Βuffet Style Menu είναι σίγουρα στις αγαπημένες επιλογές κάθε ζευγαριού!

Το starting point της βραδιάς

Κρατήσαμε την αρχή για το τέλος. Τι πιο όμορφο από το να καλωσορίσετε τους καλεσμένους σας με ένα δροσιστικό welcome drink, σε συνδυασμό με τα γευστικά & ευφάνταστα Mini Bites μας.

Κρατήστε τις παραπάνω συμβουλές και επικοινωνήστε μαζί μας εδώ προκειμένου να αφεθείτε στα έμπειρα χέρια μας για να απολαύσετε αυτή την μοναδική εμπειρία της ζωής σας, χωρίς κανένα άγχος!